HNHG OSLO

Hans Nielsen Hauge grunnskole Oslo ligger i Skådalsveien 33. Dette er en flott skoleeiendom nordvest i Oslo, ikke langt fra Holmenkollbakken, og kun et steinkast fra Nordmarka. Lokalene er nyoppussede. Bygningene ble opprinnelig tegnet som skole på 70-tallet av den anerkjente arkitekten Sverre Fehn. Eiendommen er nærmeste nabo til T-banestasjonen Skådalen på linje 1 Bergkrystallen–Frognerseteren (17 min. fra Nationaltheatret), og har supre utearealer med sine 24,7 mål.

 

Skolen har tilgang til alle nødvendige spesialrom på selve eiendommen. Dette gjelder rom for fag som naturfag, forming, heimkunnskap, kroppsøving og musikk. Vi deler disse med Norlights International School.

 

HNHG Oslo har elever fra 1.-7.trinn (skoleåret 24/25). Det er varierende antall elever på hvert klassetrinn. Derfor kan barn fra nærliggende trinn dele klasserom og ha deler av undervisningen sammen. Organiseringen avgjøres i forkant av nytt skoleår.

Bilder

Personale

Øyfrid Sofienlund Rektor
rektor@hnhg.no - 47756601
Sarah Damsgård Kontaktlærer i 1.-2.trinn
sarah@hnhg.no
Lill Beate Kordahl, Kontaktlærer i 3.-6.trinn
beate@hnhg.no
Francheska Elisabeth Paz Fagarbeider & AKS-leder
francheska@hnhg.no

Vi har plass til dine barn

Skolenytt

HNHG Follo er i ferd med å firedoble antall elever. På begge skolene er det åpent for å søke hele året.HNHG Oslo tar imot elever i 1.-7.trinn, mens HNHG Follo tar imot elever...

Les mer
Oslo, Skolenytt

Det er nå gjort avtale om at vi skal flytte inn i nye lokaler i Skådalsveien 33 sommeren 2024. Vi holder allerede til på eiendommen, så det blir ikke så langt å flytte sakene...

Les mer