Jobbe hos oss?

En spennende mulighet

Skolene våre er i vekst og har et mangfold av elever. Vi er derfor interessert i å komme i kontakt med lærere som kan tenke seg å forsterke medarbeidergruppen. Vi trenger lærere med kompetanse på små- og mellomtrinnet. 

 

Ungdomstrinn starter vi trolig opp høsten 2025 så da vil vi også trenge lærere der. Samlet sett må staben dekke alle undervisningsfag på alle trinn. I tillegg trenger vi spesialpedagog og folk som kan tenke seg å jobbe som assistenter i skole og AKS/SFO. Vi er gode på tilpassning og kan tilby ulike prosentstillinger. Vi er også interessert i å komme i kontakt med mennesker som kan stille som vikarer når det er behov for det.

 

Du må kunne stå for skolens verdier og delta aktivt i skolens verdi- og trosformidling. Du bør være fleksibel, positiv og innstilt på å bidra aktivt i utvikling av våre skoler. Både utdanning, erfaring og personlig egnethet vektlegges.

 

Send en mail der du forteller om deg selv og din motivasjon for å jobbe ved akkurat vår skole. Legg ved CV. Du kan også ta kontakt med rektor Øyfrid Sofienlund, tlf: 47756601 / rektor@hnhg.no for å få vite mer.

Vi har plass til dine barn

Skolenytt

HNHG Follo er i ferd med å firedoble antall elever. På begge skolene er det åpent for å søke hele året.HNHG Oslo tar imot elever i 1.-7.trinn, mens HNHG Follo tar imot elever...

Les mer
Oslo, Skolenytt

Det er nå gjort avtale om at vi skal flytte inn i nye lokaler i Skådalsveien 33 sommeren 2024. Vi holder allerede til på eiendommen, så det blir ikke så langt å flytte sakene...

Les mer